Buscar

Acerca de

Adreça del sindicat: c/ Joan Alcover 54, baixos dreta - 07006 Palma
Adreça postal: Apartat de Correus 1566 - 07080 Palma
Tel/fax: 971 72 64 61
Correu-e: cnt-palma@cnt.es
Horari d'atenció:
- De dilluns a divendres de 19 a 22 h.
Horario de atención:
- De lunes a viernes de 19 a 22 h.

Categorías

Páginas

Add some pages here, or start a new chapter.

Nube de tags

Históricos

Enlaces

Last Comments

Cosas

Utilizando PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« TRABAJADORA, TRABAJAD… | Inicio | EL GASTO MILITAR ESPA… »

SEMBRANT MOVIMENT: JORNADES D’AGROECOLOGIA DE MALLORCA

Domingo 22 Junio 2008 at 8:33 pm.

Mitjançant aquest escrit, un grup de gent relacionada amb diferents moviments socials de l’illa de Mallorca volem donar a conèixer que hem decidit realitzar unes jornades sobre agroecologia i cultura popular.

D’aquesta forma, els participants tendran l’oportunitat de quedar-se a dormir al poble on es faran les jornades, que com ja hem dit combinaran les pràctiques agrícoles amb diferents xerrades i tallers relacionats amb el moviment agroecològic, que inclou la cultura popular.

Les jornades, que duraran tres dies, es realitzaran sota el nom “Sembrant Moviment: Jornades d’Agroecologia de Mallorca” a Esporles el mes de setembre, els dies 26, 27 i 28.

Una iniciativa per anar més enllà

A Mallorca, les problemàtiques ambientals són una preocupació. Però entre la preocupació i la recerca de solucions als problemes hi ha unes quantes passes. És des de la recerca, des del camp de les propostes, que es convoquen les Jornades d’agroecologia de Mallorca, un granet més a afegir als que altres moviments socials de l’Illa ja estan aportant.

La nostra és una iniciativa d’auto i de reaprenentatge de sabers relacionats amb el camp, la producció agrícola i la cultura popular. Sabers que existien a moltes de les nostres cases i que la cultura globalitzada ens ha anat traient per vendre’ns d’altres més xerecs.

És temps d’exercir lògiques diferents a la del capitalisme per anar construint a partir d’elles. Per això parlem de revaloració del medi rural, regeneració d’allò local, creació de comunitat, implicació, participació, coevolució amb la natura, decreixement, etc. Perquè una societat sostenible ha de viure de cara a la terra.

http://mallorcagroeco.noblogs.org

Agenda