Buscar

Acerca de

Adreça del sindicat: c/ Joan Alcover 54, baixos dreta - 07006 Palma
Adreça postal: Apartat de Correus 1566 - 07080 Palma
Tel/fax: 971 72 64 61
Correu-e: cnt-palma@cnt.es
Horari d'atenció:
- De dilluns a divendres de 19 a 22 h.
Horario de atención:
- De lunes a viernes de 19 a 22 h.

Categorías

Páginas

Add some pages here, or start a new chapter.

Nube de tags

Históricos

Enlaces

Last Comments

Cosas

Utilizando PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« CREADA SECCIÓ SINDICA… | Inicio | CICLE DE CINEMA REBEL… »

CREANT XARXA, TROBADA D’ALTERNATIVES DE CONSUM ECOLÒGIC ORGANITZAT

Miércoles 05 Noviembre 2008 at 4:58 pm.
CREANT XARXA I TROBADA D’ALTERNATIVES DE CONSUM ECOLÒGIC ORGANITZAT

8 DE NOVEMBRE. CASES DE SON LLAÜT, SANTA MARIA

  En aquest darrer any han nascut moltes iniciatives de consum organitzat, en diferents punts de l’illa, tant a Ciutat com en alguns pobles, hi ha hagut persones que s’han organitzat per explorar formes alternatives de consumir que eviten els intermediaris i creen un teixit social centrat en projectes comuns.

És per això que hem considerat interessant i necessari organitzar una trobada, un punt que serveixi per conèixer-nos i intercanviar les nostres experiències.

A la vegada, des d’Agrohoritzontal hem volgut organitzar una iniciativa que ens permetés recollir alguns diners per ajudar a fer front als deutes d’un dels projectes de producció agroecològica amb el que hem participat durant aquests anys.

Mostra de la bona voluntat d’aquesta xarxa incipient del que hem anomenat alternatives de consum ecològic organitzat, altres grups han decidit ajudar a preparar aquesta trobada del proper dia 8. Així, la mateixa trobada ja és el primer fruit d’aquesta xarxa.

El programa per al dissabte contempla tres punts:

Entre les 17 i les 20 es convoca la trobada, on s’han convidat als membres dels diferents grups coneguts així com a aquelles persones amb ganes de formar-ne de nous.

A les 20:30 es serveix el sopar, un sopar ecològic a 6 euros. El menú combina una crema de verdures, un plat calent i vi o aigua. Per venir a sopar, cal reservar el menú a la nostra adreça de correu (cooperativaagrohoritzontal [arroba] moviments.net) i fer l’ingrés per avançat.

El compte corrent on fer l’ingrés per al sopar és el següent (Caixa Colonya) 2056 0004 49 410202113.

I arriba la festa, a partir de les 22:00: música!!! Grollers de Santa Maria, Cranc Pelut, Tomeu Quetglues Trio, Ska Bottom Boat, Agüi Agüi Project, els malabars dels Germans Kurosawa, batucada… una bona manera de passar aquesta nit del novembre primerenc.

Més informació a: agrohoritzontal.wordpress.com

Agenda

»

  |