Buscar

Acerca de

Adreça del sindicat: c/ Joan Alcover 54, baixos dreta - 07006 Palma
Adreça postal: Apartat de Correus 1566 - 07080 Palma
Tel/fax: 971 72 64 61
Correu-e: cnt-palma@cnt.es
Horari d'atenció:
- De dilluns a divendres de 19 a 22 h.
Horario de atención:
- De lunes a viernes de 19 a 22 h.

Categorías

Páginas

Add some pages here, or start a new chapter.

Nube de tags

Históricos

Enlaces

Last Comments

Cosas

Utilizando PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« conoce tus derechos: … | Inicio | apallisat per la poli… »

CNT OBRE CONFLICTE AMB L'EMPRESA RIU HOTELS & RESORTS. Transcorre ja més d'un mes de mobilitzacions en solidaritat amb Matilde, acomiadada per la cadena hotelera

Domingo 30 Agosto 2009 at 7:47 pm.

El passat mes de maig la nostra companya Matilde va rebre nova crida per incorporar-se a treballar a l'hotel RIU LA MOLA a l'illa de Formentera. Ella ja havia treballat allà anteriorment, havent d'aguantar tot tipus d'abusos de poder i vexacions, per part dels seus superiors. Derivat d'aquesta situació la nostra companya va començar una baixa mèdica per depressió, a causa del maltractament psicològic a què era sotmesa.

Per si això fos poc l'empresa va començar a llevar-li una sèrie de drets reconeguts, entre ells la seva antiguitat i el Departament de Recursos Humans de RIU li negava poder continuar amb el tractament mèdic i volia obligar-la a que continués treballant dins d'aquest ambient laboral. Davant d'aquesta situació la nostra companya va denunciar els fets per la via judicial, sol•licitant una indemnització per danys psicològics.

Com a represàlia a aquesta denúncia RIU HOTELS & RESORTS ha acomiadat a Matilde. L'han acomiadat per reclamar els seus drets com a treballadora, i per si això fos poc es neguen a reconèixer l'acomiadament, negant-se fins i tot a pagar-li qualsevol concepte indemnitzatori. Des del sindicat CNT manifestem la nostra repulsa davant d'aquest acomiadament i davant del maltractament que exerceix la cadena hotelera RIU cap als seus treballadors i treballadores, motiu pel qual hem posat en marxa una campanya internacional contra RIU HOTELS & RESORTS exigint la cessació d'aquesta actitud cap a la nostra companya, i el reconeixement de l'acomiadament.

CNT-AIT, S.O.V. de Ciutat de Mallorca

Secretaría d'Acció Sindical

Agenda

»

  |