Página web de CNT Palma

urgent! alerta anticapitalista. acte de conciliació contra mercadona per l’acomiadament d’una de les delegades sindicals que cnt té a la cadena de supermercats

URGENT! ALERTA ANTICAPITALISTA. ACTE DE CONCILIACIÓ CONTRA MERCADONA PER L’ACOMIADAMENT D’UNA DE LES DELEGADES SINDICALS QUE CNT TÉ A LA CADENA DE SUPERMERCATS.

Salut companys i companyes,
Fruit de l’acomiadament d’una de les delegades sindicals que CNT té en l’empresa MERCADONA S.A. (Yolanda), el passat mes de febrer, se celebra el pròxim 8 d’abril de 2010 acte de conciliació per vulneració del dret fonamental a la llibertat sindical contra la cadena de supermercats MERCADONA.
 
Al mateix estan citats els representants legals de l’empresa, als que hem demandat demanant la readmissió de la nostra companya Yolanda, acomiadada  per la seva tasca d’acció sindical dins de l’empresa.
 
Aquest acte, se celebrarà a la seu del TAMIB de Mallorca (Avinguda Comte de Sallent n°11 – Palma -), el dijous 8 d’abril.
 
Per part de CNT convoquem concentració de suport a la companya el 8 d’abril a partir de les 11:30 h., a les portes del TAMIB.

PER LA READMISSIÓ DE LA COMPANYA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CNT EN MERCADONA
PEL RESPECTE A LA LLIBERTAT SINDICAL!
 
– MÉS INFORMACIÓ A: –
Secció Sindical de CNT en MERCADONA
mercadonamallorca.cnt.es

Atentament:
CNT-AIT, SOV Palma
Secretaria d’Acció Sindical