Buscar

Acerca de

Adreça del sindicat: c/ Joan Alcover 54, baixos dreta - 07006 Palma
Adreça postal: Apartat de Correus 1566 - 07080 Palma
Tel/fax: 971 72 64 61
Correu-e: cnt-palma@cnt.es
Horari d'atenció:
- De dilluns a divendres de 19 a 22 h.
Horario de atención:
- De lunes a viernes de 19 a 22 h.

Categorías

Páginas

Add some pages here, or start a new chapter.

Nube de tags

Históricos

Enlaces

Last Comments

Cosas

Utilizando PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

CNT OBRE CONFLICTE AMB L'EMPRESA SELECT SERVICE PARTNER S.A.

Lunes 21 Junio 2010 at 5:43 pm

DISSABTE 26 DE JUNY DE 2010, A LES 11:00 HORES

Terminal de SORTIDES de l'Aeroport de Son Sant Joan (Palma)

CONCENTRACIÓ CONTRA L'EMPRESA SELECT SERVICE PARTNER S.A. PER L'ASSETJAMENT MORAL QUE EXERCEIX CONTRA ELS SEUS TREBALLADORS I EN SOLIDARITAT AMB MARINA, COMPANYA DE CNT QUE HA DEMANDAT L'EMPRESA PER AQUESTS FETS I ESTÀ SENT ASSETJAT LABORALMENT.

Des de fa tres anys la nostra companya Marina treballa per a SELECT SERVICE PARTNER S.A.(SSP), una empresa multinacional dedicada al negoci de venda de cómida ràpida en aeroports. En el cas de l'aeroport de Palma aquesta empresa gestiona les franquícies BURGER KING, Kentucky Fried Chicken, PIZZA HUT i DELIMARCHÉ.
Fins fa 8 mesos les relacions de Marina i la resta de treballadors amb l'empresa eren les "normals" (amb incompliments del conveni col•lectiu inclosos), però la Direcció de l'empresa va decidir esprémer més els treballadors i fer un canvi en el model de gestió dels recursos humans de la multinacional, substituint l'anterior Director Gerent local per una nova Directora: Raquel Roldán Navarro. Aquest fet ha suposat per als treballadors de l'empresa una perduda de drets laborals immediata i veure's immersos en un ambient de persecució moral en el treball constant.

Llegir-ne més

EXPANSIÓ DE L'ACCIÓ SINDICAL DE CNT EN MERCADONA, creada nova secció sindical a Palma

Lunes 21 Junio 2010 at 5:28 pm

CNT va constituir el passat 1 de juny de 2010 d'una nova secció sindical dins de la cadena de supermercats MERCADONA, aquesta vegada a la tenda situada al carrer Arxiduc Lluis Salvador número 33 de Palma. Els primers treballs d'aquesta nova secció sindical han estat enfocats en emprendre una lluita a favor de la defensa de la prima de beneficis, ja que en aquests moments CNT entén que només aquells treballadors i treballadores de l'empresa que són complaents amb la mateixa la reben, produint-se doncs un tracte discriminatori amb la resta, veient-se perjudicats des de delegats sindicals, treballadores embarassades i/o treballadors amb demandes obertes contra l'empresa que no reben l'esmentada paga.
Aquest conflicte està sent coordinat al seu torn, a nivell jurídic, amb els companys de CNT Còrdova que també han emprès una lluita pel mateix tema, així que esperem que en breu s'emetin sentències que ens donin la raó i s'acabi aquesta situació de discriminació.

Finalitzat en conflicte per l'acomiadament del nostre companya Mario en MERCADONA.

Lunes 14 Junio 2010 at 5:53 pm

Des del passat mes de gener de2010 el nostre company Mario, treballador de la tenda MERCADONA del Passeig del'Estació a la localitat de Manacor, va començar a rebre pressions per part derepresentants de la cadena de supermercats perquè abandonés l'empresa voluntàriament, ja que MERCADONA ha posat en marxa un pla de reajustament de personal on aquells treballadors amb una antiguitat propera o superior als 10 anys dins de l'empresa (tram 5) han de desaparèixer. A tal efecte l'empresa li va arribar a ofertar 3.000 € el gener de 2010 perquè abandonés l'empresa voluntàriament al·legant que la seva antiguitat "estava començant a ser undestorb per a MERCADONA". Mario es va negar a acceptar aquest xantatge i va continuar treballant en l'empresa. Mario no solament no va abandonar l'empresa sinó que es va encarar a ella en defensa del seu lloc de treball. Aquesta actitud no va agradar gens a l'empresa que li va notificar el passat 17 d'abril una sanció de 6 dies d'ocupació i sou (sota falses acusacions). Li havien advertit que si no se n'anava voluntàriament de l'empresa sofriria les conseqüències, i així va ser, el passat 3 de maig MERCADONA acomiadava a Mario de forma PROCEDENT.

Llegir-ne més

FOTOS DE LA CONCENTRACIÓ CONTRA MERCADONA S.A. EN SOLIDARITAT AMB MARIO, ACOMIADAT PER L'EMPRESA

Martes 08 Junio 2010 at 6:57 pm
CONCENTRACIÓ CONTRA MERCADONA S.A. EN SOLIDARITAT AMB MARIO, ACOMIADAT PER L'EMPRESA
29-05-2010
Llegir-ne més

Finalitzat en conflicte per l'acomiadament de la nostra companya Yolanda en MERCADONA.

Martes 01 Junio 2010 at 7:16 pm
El passat mes de febrer va ser acomiadada la nostra companya Yolanda per haver constituït una secció sindical de CNT a la tenda que MERCADONA té en El Rafal (Palma). Després de 3 mobilitzacions realitzades pel sindicat contra l'empresa, aquesta s'ha vingut a raons i ha reconegut que l'acomiadament es va produir de forma arbitrària i antijurídica. Finalment ambdues parts han arribat a un acord, indemnitzant MERCADONA a la nostra companya amb 47.000 € nets.
 

Agenda

» manifestació 30 de juny de 2010, 19:00 h., plaça d'espanya de palma, CONTRA LA NOVA REFORMA LABORAL, DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS

    

DIFON AQUESTA INFORMACIÓ AL MAJOR NOMBRE DE PERSONES QUE PUGUIS, GRÀCIES.

Salut company/a.

Per al pròxim 30 de juny la CNT de Palma ha organitzat una manifestació com a mostra de dignitat de la classe obrera, per protestar contra la nova reforma laboral imposada per decret i sol·licitar la seva derogació.

El passat 17 de juny de 2010 es publicava al Butlletí Oficial de l'Estat el Decret Llei de la reforma laboral firmat pel Consell de Ministres. L'esmentat projecte encara ha de passar el control parlamentari, i amb bastant de probabilitat sofrirà alguns canvis que empitjoraran els drets laborals de la classe treballadora, així que, sense cap dubte i després del tràmit de rigor, n'hi haurà una renovada i amb canvis substancials. Malgrat això, les línies fonamentals ja estan traçades i podem afirmar, repetim, que suposen un cop sense precedents als nostres drets com a treballadors i treballadores des de la instauració de la democràcia.


Llegir-ne més   |