Buscar

Acerca de

Adreça del sindicat: c/ Joan Alcover 54, baixos dreta - 07006 Palma
Adreça postal: Apartat de Correus 1566 - 07080 Palma
Tel/fax: 971 72 64 61
Correu-e: cnt-palma@cnt.es
Horari d'atenció:
- De dilluns a divendres de 19 a 22 h.
Horario de atención:
- De lunes a viernes de 19 a 22 h.

Categorías

Páginas

Add some pages here, or start a new chapter.

Nube de tags

Históricos

Enlaces

Last Comments

Cosas

Utilizando PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

ES CONSTITUEIX UNA SECCIÓ SINDICAL DE CNT EN IMPRENTA BAHIA S.L.

Martes 28 Diciembre 2010 at 6:34 pm

Des del passat mes denovembre funciona en una de les impremtes més importants de Mallorca una secció sindical de CNT. Ens estem referint aIMPRENTA BAHIA situada en el Polígon deSon Castelló(Palma),que si per alguna cosa s'ha caracteritzat en els últims tres anys ha estat perfer retrocedir i eliminar els drets laborals adquirits des de fa anys pelstreballadors i treballadores de la plantilla, així com haver presentat dos ERO's (segons l'opinió de CNT) encoberts, un dereducció de jornada i altre de suspensió de contractació. Així mateix informemque gràcies a la feina de la secció sindical els tres últims acomiadaments efectuats per l'empresahan acabat declarant-se improcedents (amb la seva pertinent indemnització),davant l'argumentació de l'empresa que els havia notificat com a objectius utilitzant les noves eines jurídiques iil·legals atorgades per la nova reforma laboral 2010.

SEGUEIX L’EXPANSIÓ DE L'ACCIÓ SINDICAL DE CNT EN MERCADONA, AQUEST COP A MANACOR, CREADES DUES NOVES SECCIONS SINDICALS AL MUNICIPI.

Martes 28 Diciembre 2010 at 6:33 pm CNTha constituir el passat mes de novembre de 2010 dues noves seccions sindicalsdins de la cadena de supermercats MERCADONA, aquesta vegada a les tendessituades al carrer Via Majorica 3 i a la Plaça Ramón Llull ambdues de Manacor.Els primers treballs d'aquestes noves seccions sindicals estan enfocats enemprendre una lluita a favor de la defensa de la prima de beneficis, ja que enaquests moments CNT entén que només aquells treballadors i treballadores del'empresa que són complaents amb la mateixa la reben, produint-se doncs untracte discriminatori amb la resta, veient-se perjudicats des de delegatssindicals, treballadores embarassades i/o treballadors amb demandes obertescontra l'empresa que no reben l'esmentada paga.

Secretariad'Acció Sindical de la CNT-AIT de Ciutat.

el tribunal superior de justícia de les illes balears tomba una resolució emesa pel delegat del govern ramón socías per lesionar els drets fonamentals de reunió i tutela judicial del sindicat CNT

Martes 14 Diciembre 2010 at 6:08 pm

Ramón Socías, Delegat del Govern en Illes Balears i violador de drets fonamentals

La CNT estudia querellar-se contra el delegat del Govern ales Illes Balears per una vulneració d'aquests drets.La Sala del Contenciós-Administratiu del TribunalSuperior de Justícia de les Balears (TSJIB) ha anul·lat una resolució emesa el passat mes de junyper Delegació del Govern, amb la qual modificava el lloc on el sindicat CNT-Balears pretenia dur a terme una manifestació,al·legant l'òrgan judicialque l'acord lesiona els drets de reunió i a rebre una tutela judicial efectiva,recollits als articles 21 i 24 de la Constitució Espanyola.

Llegir-ne més

CONTRA EL REINADO DE LA TRISTEZA EN EL MUNDO DE LA IZQUIERDA.

Martes 14 Diciembre 2010 at 5:36 pm

Vivimos un tiempo de convulsiones sociales inéditas y de derivas inesperadas de nuestra sociedad. Una crisis civilizatoria colosal cuya resolución no alcanzamos a ver, y no sabemos en qué dirección se hará efectiva.

En este marco, se agolpan aceleradamente teorías del mundo antagonista de los últimos decenios, así como nuevos desarrollos, preñados en su casi totalidad del asfixiante pesimismo y la tristeza interiorizados por los movimientos que, en Occidente, han intentado transformar lo existente, o quizás mejor vegetar en su seno, desde la caída del muro de Berlín.

Llegir-ne més

Agenda