Página web de CNT Palma

MANIFESTACIÓ 1r DE MAIG 2012, 11:30 h., PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA. CONTRA LA NOVA REFORMA LABORAL I ELS ATACS A LES CONQUESTES SOCIALS

MANIFESTACIÓ 1r DE MAIG 2012, CONTRA LA NOVA REFORMA LABORAL I ELS ATACS A LES CONQUESTES SOCIALS


DIMARTS 1 DE MAIG, A LES 11:30 HORES – DE LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA FINS A SES VOLTES (PARC DE LA MAR)

DIFON AQUESTA INFORMACIÓ AL MAJOR NOMBRE DE PERSONES QUE PUGUIS, GRÀCIES.
Per al pròxim 1 de maig la CNT de Palma ha organitzat una manifestación contra la nova reforma laboral, EN LLUITA PER LA SEVA ABOLICIÓ, com a mostra de dignitat de la classe obrera, per reivindicar justicia social i per a recordar i homenatjar els que varen lluitar i lluiten contra l’explotació empresarial i a favor dels drets i reivindicacions dels treballadors.
El 1r de maig és el dia d’afirmació de que una altra forma de fer sindicalisme és possible i que la lluita sindical és més necessària que mai.
Després de l’entrada en vigor de la nova reforma laboral una onada d’acomiadaments, ERO’s i desocupació pot arrasar el panorama laboral de Les Illes Balears. Ens quedarem de braços creuats?
Durant anys els rics, els empresaris, els banquers i els directius de les grans empreses de l’estat espanyol ens han estat refregant per la cara els seus escandalosos beneficis. Mentrestant les i els treballadors ho passem fatal per arribar a final de mes. Ara el sistema ens ha reservat un nou panorama d’incertesa sota els seus acomiadaments, ERO´s o la no renovación dels contractes temporals, sota l’excusa que estem en crisi. Pretenen que paguem nosaltres els plats trencats.
Fins fa quatre anys podíem comprar de tot a crédit. I és que, encara que els salaris eren cada vegada més baixos i els treballs cada vegada pitjors, pensàvem que ja érem rics perquè ens donaven préstecs per a qualsevol cosa.Però tot això era un miratge, un gran frau que esteim pagant ara. Perquè els estats ajuden als bancs, a les empreses i als capitalistes perquè no perdin les seves inversions, però en canvi, per als treballadors sol hi ha menys treball, menys salaris, menys pensions i menys drets.
Totes aquestes reformes legislatives es fan per treure al capital de la seva crisi, però a costa de portar la crisi permanent per a les famílies treballadores. Contractes escombraries per a tots, salaris i pensions de misèria, privatització de tot el que és públic i eliminació dels drets socials.Això és el que volem? Ara tenim l’oportunitat de crear una altra forma d’economia, en la que el més important siguin les necessitats de les persones i no la prima de risc o el famós dèficit, en la qual siguem més lliures i més solidaris. És possible, ho tenim a l’abast de les postres mans, A CONDICIÓ QUE LES UNIM Y TREBALLEM EN LA MATEIXA DIRECCIÓ.

TREBALLADOR, TREBALLADORA, ESTUDIANT, PER TOT AIXÒ I MOLT MÉS AQUEST 1 DE MAIG SURT AL CARRER, RECUPEREM LA NOSTRA DIGNITAT!

PER LA DEROGACIÓ DE LA NOVA REFORMA LABORAL, CONTRA L’ATUR I PER LA PROTECCIÓ DE LES CONQUESTES SOCIALS!

SI VOLS MANIFESTAR EL TEU ENUIG CONTRA L’ACTUAL SITUACIÓ DEL MERCAT DE TREBALL VINE DIMARTS DIA 1 DE MAIG A LES 11:30 HORES A LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA.

ESPEREM LA TEVA ASSISTÈNCIA I LA TEVA AJUDA A L’HORA DE DIFONDRE ENTRE QUI ESTIMIS OPORTÚ AQUESTA ACTIVITAT.

Amb aquesta noticia adjuntam un texte explicatiu amb informació del que suposa la aplicació de la nova reforma laboral, que pots veure AQUÍ—>

Així mateix incloem un interessant text explicatiu de perquè se celebra la jornada del 1r de maig, que pots veure AQUÍ —>
T’esperem!


Atentament:CNT-AIT, SOV Palma

Secretaria d’Organització
SALUT I ANARCOSINDICALISME