Página web de CNT Palma
Acció Global pel Clima 3-Març

Acció Global pel Clima 3-Març

Més avall publiquem el missatge de JoventutXClima Mallorca.

Hola a totes i tots👋,

Us contactam desde Joventut x Clima – Fridays For Future Mallorca amb motiu del Día d’Acció Global pel Clima del pròxim 3 de març de 2023. A Mallorca ens sumam a aquesta protesta mundial, a la que volem donar una perspectiva Ecofeminista💜♀️⚧️ i antiracista, visibilitzant com els impactes de la Crisis Climàtica🌡 són més forts sobre aquests sectors socials✊🏿✊🏾✊🏽. No obstant no volem, oblidar les lluites locals a les que també en volen recordar i donar visibilitat🔍.

L’acció-protesta de divendres 3 de març consistira amb una concentracio-performance de “caràcter funeràri” ⚰️🪦 per visibilitzar les morts d’activistes del Sur Global (principalment dones), les morts de la mediterrània i desplaçaments climàtics⛈️🫸🚶 i crímens masclistes. 📍Lloc, Plaça Major (Palma); ⏰️Hora: 18:00.

Amb motiu d’aquesta acció em creat un grup de telegram obert a altres moviments i persones que hi vulguin participar activament🤗. 

També volem aprofitar per comunicar-vos altres accions que estam preparant de cara als pròxims dies-setmanes. 

Participació a la Rua de Palma, amb temàtica contra els jets privats🛩. Lluitar contra els privilegis dels rics de contaminar (recordar Mallorca i Eivissam som el 1 i 2 aeroport d’Espanya i entre els Top 10 d’Europa amb més tràfic de jets privats). Esteim treballant diferents persones en el montatge🪅, disfreses🎭, etc. Us animam a participar o a venir. Serà el diumenge 19 de febrer horabaixa. 

Per a més informació o dubtes podeu contactar amb Pere Joan. Tlf: 690 72 27 84 / Telegram: @Pere_Joan